Іршавська міська рада

Закарпатська область, Хустський район

Комісія міської ради на захисті прав дитини

Дата: 14.10.2022 09:09
Кількість переглядів: 334

Фото без опису

Під головуванням заступника міського голови Івана Васильцюна відбулось чергове засідання комісії з питань захисту прав дитини міської ради. На порядку денному комісії було одне питання, що стосувалося позбавлення батьківських прав. 

Проблема була детально вивчена працівниками служби у справах дітей, обговорено її присутніми членами комісії та запрошеними. За результатами засідання комісією прийнято компетентне та виважене рішення та надано відповідні розяснення в інтересах дитини. Адже слід мати на увазі, що для служби у справах дітей та судових органів позбавлення батьківських прав є крайнім заходом вирішення сімейних питань, на який вони йдуть лише у виняткових випадках, і головне – за наявності достатньої та переконливої документальної бази, що характеризує особистість батька й матері як особи, що становить реальну загрозу для дитини, її здоров’я та психічного розвитку. В цьому випадку такого рішення прийнято не було.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь