Іршавська міська рада

Закарпатська область, Хустський район

В Іршаві відбувся футбольний турнір ім. Івана Палінчака

Дата: 10.10.2022 16:07
Кількість переглядів: 316

Фото без опису

Вчора, 09 жовтня, відбувся ІV футбольний турнір, присвячений пам’яті мера міста Іршава 1998-2010 рр. та заступника голови районної федерації футболу 2005-2017 рр. Івана Палінчака. В змаганні прийняли участь чотири футбольні команди: Іршава №1, Іршава №2, футбольна команда з його рідного села Великий Раковець та команда с.Іза Хустської міської громади.

На урочистому відкритті з вітальними словами виступили та власними спогадами про колегу поділилися міський голова Віктор Симканинець, методист Іршавського МБК з фізичної культури та спорту Борис Ломага та організатори турніру: заступник голови федерації футболу Закарпатської області Станіслав Сухан, заступник голови асоціації футболу Хустського району Андрій Веждел.

На футбольному турнірі пам’яті мера міста Іршава 1998-2010 рр Івана Палінчака, який проходив вже вчетверте, були присутні його дочка Юлія з сім’єю, члени родини, друзі, колеги та багато інших вболівальників.

В результаті цікавої гри на футбольному полі перемогу здобула команда села Великий Раковець з рахунком 1:0, яка в фіналі грала з командою с.Іза. У матчі за третє місце зустрілись команди м.Іршави №1 та №2. Перемогу здобула команда Іршава №1 із рахунком 3:1.

Команда-переможець с.Великий Раковець нагороджена пам’ятним кубком та грамотою, а її гравці – пам’ятними медалями. Команда с.Іза нагороджена грамотою за ІІ-ге місце, а гравці – «срібними» медалями. Команда «Іршава №1» нагороджена грамотою, а члени команди – «бронзовими» медалями. В загальному підсумку перемогла дружба!

На завершення, міський голова Віктор Симканинець побажав командам в наступному році вже під мирним небом України зібратися так само, щоб знову позмагатися за кубок пам’яті ім. Івана Палінчака— людини, яку в Іршавській громаді пам’ятатимуть завжди.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь