Іршавська міська рада

Закарпатська область, Хустський район

Квадрокоптер для військових

Дата: 22.09.2022 16:43
Кількість переглядів: 746

Фото без опису

Вже 211 днів українська армія протистоїть повномаштабному вторгенню росії на своїй рідній землі. Захисники боронять Україну та вільне життя її громадян, а звичайні мирні жителі України та світу роблять усе можливе, щоб допомогти їм у цьому. Адже багато потреб військових закривається саме волонтерами та такими небайдужими людьми. Це не тільки стосується продуктів, необхідних речей, бронежилетів та позашляховиків, у яких завжди є потреба, а й у зброї та засобах розвідки.

Квадрокоптери - це один з ключових засобів ведення розвідки, потреби в них на фронті постійно збільшуються. Тому, за сприяння Іршавської міської ради та фінансової підтримки нашого земляка – чеського підприємця українського походження Михайла Рега - для потреб військового підрозділу був закуплений сучасний квадрокоптер. Допомагати виконувати завдання з аеророзвідки, патрулювання місцевості та інших потреб у режимі реального часу цей прилад допомагатиме нашим землякам, які служать в 101 окремій бригаді Сил територіальної оборони України у Закарпатській області.

Висловлюємо велику вдячність нашим воїнам на передовій та пану Михайлу за його людяність та свідому громадянську позицію.

Не будьмо байдужими, допомагаймо Україні, підтримуймо нашу армію! Зараз важливий кожен внесок!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь