Іршавська міська рада

Закарпатська область, Хустський район

На Закарпатті проводитимуться заходи з охорони водних біоресурсів на період осінньо-зимового нересту риби

Дата: 19.09.2022 09:21
Кількість переглядів: 660

Фото без опису

Відповідно до розпорядження Закарпатської ОВА від 13.09.2022 року №552 «Про проведення заходів з охорони водних біоресурсів на період осінньо-зимового нересту риби у Закарпатській області», з метою забезпечення охорони, відтворення та збільшення рибних запасів у водоймах області, інформуємо про наступне:

1. З вересня 2022 року до січня 2023 року проводитимуться заходи з охорони  водних біоресурсів на період осінньо-зимового нересту риби у Закарпатській області. 

2. Державним агентством рибного господарства у Закарпатській області буде встановлено строки заборони вилову водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах (їх частинах), визначено ділянки водойм, де дозволяється любительське рибальство із відповідними обмеженнями. 

2.1. Для забезпечення успішного проходження нересту своєчасно інформуватиметься населення та зацікавлені підприємства, установи, організації через засоби масової інформації про обмеження, що вводяться на період нересту риби.

3. Виконавчим органам місцевих рад, адміністраціям територій та об’єктів природно-заповідного фонду, Закарпатському обласному управлінню лісового та мисливського господарства, басейновому управлінню водних ресурсів річки Тиса рекомендовано вживати заходів щодо недопущення порушення встановлених законодавством обмежень у нерестовий період, призупинити здійснення діяльності, що може призвести до забруднення водойм, іншого негативного впливу на середовище існування, міграції та нересту риби, посилити контроль за дотриманням природоохоронних заходів під час проведення господарської діяльності на рибогосподарських водоймах, в їх руслах та прибережній смузі, сприяти контролюючим органам у виконанні визначених законом повноважень.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь