Іршавська міська рада

Закарпатська область, Хустський район

Відкрито мобільну медичну бригаду

Дата: 16.09.2022 12:30
Кількість переглядів: 727

Фото без опису

На території Іршавської міської територіальної громади відкрито  мобільну медичну бригаду Товариства Червоного Хреста України для населення, яке постраждало від збройного конфлікту і проживає в населених пунктах громади. Це надасть можливість громадянам отримувати медичні, фармацевтичні, психологічні послуги. Червоний Хрест не заміщує активність лікарів і не дублює, а підсилює потужність центрів первинної медичної допомоги, амбулаторій загальної практики сімейної медицини.

Також, в рамках масштабної акції дітям з родин, що вимушено покинули свої домівки та проживають на території громади, дітям з вразливих родин внутрішньо переміщених осіб вручено ранці з предметами психосоціальної підтримки.

Участь у відкритті  взяли заступник голови Закарпатської ОВА Петро Добромільський, який подякував Національному комітету Товариства Червоного Хреста України, партнерам Міжнародної Федерації Товариств Червоного Хреста і Червоного Півмісяця, Австрійському, Данському і Фінському Червоним Хрестам за допомогу в реалізації гуманітарних програм на Закарпатті, зокрема і на території Іршавської міської територіальної громади, директор Центру надання соціальних послуг Іршавської міської ради Наталія Боршош, заступник головного лікаря з охорони дитинства і материнства КНП «Іршавський центр первинної медичної допомоги» Степан Сукович, керівники партнерських установ.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь