Іршавська міська рада

Закарпатська область, Хустський район

Відбувся Чемпіонат України серед юнаків з пішохідного туризму та Кубок України серед юнаків з велосипедного туризму

Дата: 12.09.2022 18:10
Кількість переглядів: 593

Фото без опису

З 06 по 10 вересня 2022 року на території Іршавської міської територіальної громади відбулися два масштабні спортивні заходи: 51-й Чемпіонат України серед юнаків з пішохідного туризму та Кубок України серед юнаків з велосипедного туризму. Незважаючи на події в нашій країні, майже 200 юних туристів, а також їх тренери, представники команд, судді змогли приїхати на змагання. На Чемпіонаті та Кубку були представники з 17 регіонів України.

Спеціалістами Український державний центр національно-патріотичного виховання, краєзнавства і туризму учнівської молоді (УДЦНПВКТУМ) було розроблено нові туристичні маршрути з рівнем для захисту кандидата в майстри спорту, майстра спорту.

Відзначено чудовий ландшафт для даного виду спорту. В рамках заходів, обговорено питання щодо створення на базі позашкілля Іршавської міської територіально громади обласної федерації з пішохідного туризму.

В проведенні даних заходів брали участь: директор департаменту освіти і науки, молоді та спорту Закарпатської ОВА Мар’яна Марусинець, президент Федерації спортивного туризму України Олександр Горбунов, Іршавський міський голова Віктор Симканинець, директор УДЦНПВКТУМ Андрій Лісота, головні судді Чемпіонату Богдан Пшінка і Кубку України з велосипедного туризму Олександр Вертеленко.

Учасників та переможців було нагороджено кубками, медалями та грамотами. Також, кожна команда отримала дипломи від Федерації спортивного туризму України про участь у заходах, які вручив Олександр Горбунов.

Всі учасники отримали приємні та незабутні враження!Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь