Іршавська міська рада

Закарпатська область, Хустський район

Оголошення відділу соціального захисту населення Іршавської міської ради

Дата: 12.09.2022 10:05
Кількість переглядів: 688

Фото без опису

Що робити пільговикам після зміни постачальника природного газу?

У зв’язку із зміною в Україні у 2022р. постачальника природного газу, усі клієнти автоматично перейшли до постачальника ТОВ «Газопостачальна компанія «Нафтогаз України».

Нажаль, наразі відсутня можливість автоматичного обміну інформації між новим та старими постачальниками газу. Тому, для усіх, хто отримував пільги по «безготівковій монетизації» потрібно зробити декілька кроків самостійно.

Для списання нарахованої пільги з облікового запису пільговика в АТ «Ощадбанк» та перерахування коштів управителям, об’єднанням та виконавцям комунальних послуг пільговикам, що проживають на території Іршавської міської територіальної громади, потрібно надати до відділу соціального захисту населення Іршавської міської ради свій новий особовий рахунок в ТОВ «Газопостачальна компанія «Нафтогаз України».

Заяву встановленого зразка про зміну постачальника природного газу (з новим особовим рахунком), копією квитанції чи довідки-приєднання та банківськими реквізитами заявника необхідно надати до відділу соціального захисту населення Іршавської міської ради, що знаходиться в м. Іршава,                площа Народна, 1.

Окрім цього, жителям Іршавської міської територіальної громади, які отримують субсидію на житлово-комунальні послуги також необхідно подати копію квитанції або довідки-приєднання з новим особовим рахунком в ТОВ «Газопостачальна компанія «Нафтогаз України».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь