Іршавська міська рада

Закарпатська область, Хустський район

Службою у справах дітей проведено ряд профілактичних рейдів

Дата: 09.09.2022 16:09
Кількість переглядів: 902

Фото без опису

8 вересня 2022 року службою у справах дітей Іршавської міської ради проведено ряд профілактичних рейдів з метою запобігання бездоглядності та жебракування малолітніх та неповнолітніх дітей, а також перевірено умови проживання дітей, колишніх вихованців Ільницької школи-інтернат. Не залишились поза увагою і сім,ї, які зареєструвались та пройшли навчання на чат-боті «Дитина не сама». За сприянням ЮНІСЕФ, Міністерства соціальної політики України та Офісу Президента України кожен, хто хоче допомогти, прихистити тимчасово у себе дитину, яка залишилась без нагляду, загубилась, переїхала без супроводу дорослих може пройти реєстрацію і навчання на вищевказаному чат-боті.

За результатами рейдів складено відповідні акти. З батьками дітей проведено роз’яснювально-профілактичну роботу щодо належного виконання батьківських обов’язків, дотримання санітарно-гігієнічних норм у житлових приміщеннях, батьків запрошено до служби у справах дітей для надання відповідних консультацій та проведення подальшої профілактичної роботи.

 Служба у справах дітей звертає увагу, що саме батьки несуть персональну відповідальність за належне виконання обов’язків щодо виховання та утримання своїх дітей.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь