Іршавська міська рада

Закарпатська область, Хустський район

Про роботу Іршавського МЦПО протягом серпня

Дата: 07.09.2022 11:03
Кількість переглядів: 641

Протягом серпня місяця колектив Іршавського МЦПО брав активну участь у житті Іршавської ТГ. Низку заходів було проведено до Дня Незалежності України.


Зокрема 22 серпня на базі Центрального табору туристичного активу учнів України (с.Осій) в якому проходив ІІІ Всеукраїнський етап дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура») наші колеги у складі Терпай І.І., Васильцюн В.В., Пелиньо Л.М., Микити Л.Б., Ажипи Н.Й., Ловги О.В., Цільо В.М. провели для учнів, які зібрались з 15 областей України туристичні змагання та захоплюючі майстер-класи у відповідних напрямках. 

Керівники туристсько-краєзнавчого відділу МЦПО (керівники Терпай І.І., Васильцюн В.В.) разом з вихованцями організували велопробіг на честь пам’яті загиблих на війні. До концертної програми  долучилися керівники Буряс Ю.В.,  Гавацко Е.П. та Поляк В.В., вихованці яких представили музичні номери.

Юна команда шахово-шашкового клубу “Вікторія” , керівник Анатолій Вайда взяла участь в особисто-командному чемпіонаті області з швидких шашок-64, який присвячений Дню незалежності України та збору коштів для ЗСУ.

Також, при підтримці Іршавського МЦПО було здійснено дводенну пізнавально-відпочинкову екскурсію «Пізнай Закарпаття очима дітей» для дітей та батьків ВПО.

На пісенному фронті представити свій край мали за честь спільно з Народним гуртом «Остра Тирнина»  керівник Андріана Матіко та Зразковою студією МЦПО «Dance of angels», керівник Юрій Буряс. Концерт відбувся в чудовому місті Івано-Франківськ на підтримку ЗСУ. Кожен з нас працює на різних фронтах та наближає нашу країну до довгоочікуваної перемоги!

Фото без опису

Фото без описуФото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь