Протягом серпня місяця колектив Іршавського МЦПО брав активну участь у житті Іршавської ТГ. Низку заходів було проведено до Дня Незалежності України.


Зокрема 22 серпня на базі Центрального табору туристичного активу учнів України (с.Осій) в якому проходив ІІІ Всеукраїнський етап дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура») наші колеги у складі Терпай І.І., Васильцюн В.В., Пелиньо Л.М., Микити Л.Б., Ажипи Н.Й., Ловги О.В., Цільо В.М. провели для учнів, які зібрались з 15 областей України туристичні змагання та захоплюючі майстер-класи у відповідних напрямках. 

Керівники туристсько-краєзнавчого відділу МЦПО (керівники Терпай І.І., Васильцюн В.В.) разом з вихованцями організували велопробіг на честь пам’яті загиблих на війні. До концертної програми  долучилися керівники Буряс Ю.В.,  Гавацко Е.П. та Поляк В.В., вихованці яких представили музичні номери.

Юна команда шахово-шашкового клубу “Вікторія” , керівник Анатолій Вайда взяла участь в особисто-командному чемпіонаті області з швидких шашок-64, який присвячений Дню незалежності України та збору коштів для ЗСУ.

Також, при підтримці Іршавського МЦПО було здійснено дводенну пізнавально-відпочинкову екскурсію «Пізнай Закарпаття очима дітей» для дітей та батьків ВПО.

На пісенному фронті представити свій край мали за честь спільно з Народним гуртом «Остра Тирнина»  керівник Андріана Матіко та Зразковою студією МЦПО «Dance of angels», керівник Юрій Буряс. Концерт відбувся в чудовому місті Івано-Франківськ на підтримку ЗСУ. Кожен з нас працює на різних фронтах та наближає нашу країну до довгоочікуваної перемоги!