Іршавська міська рада

Закарпатська область, Хустський район

Талановиті вокалісти Ільницької ДШМ

Дата: 29.08.2022 15:48
Кількість переглядів: 1201

Фото без опису

Ільницька дитяча школа мистецтв розпочала свою діяльність у далекому 1993 році. Тисячі дітей у різні роки навчалися тут грі на музичних інструментах, опановували теоретичні знання, декоративно-прикладне, образотворче та хореографічне мистецтва. Учні брали участь у різного рівня конкурсах, де здобували й високі відзнаки.

Рік тому у ДШМ було відкрито клас естрадного вокалу. Під керівництвом викладачки Ельвіри Петрівни Гавацко займається четверо учениць. Усі вони дуже старанні, відвідували уроки сумлінно, навіть в умовах дистанційного навчання. Бо ж мета висока – навчитися володіти своїм голосом, уміти співати професійно і душею, презентувати на сцені себе і свій освітній заклад на найвищому рівні.

Як каже Ельвіра Петрівна, це дівчатам вдається дуже добре. За результатами першого року навчання клас естрадного вокалу Ільницької ДШМ у різних міжнародних конкурсах приніс чудові результати: Шестак Олександра – І місце, Піпак Данієла – І місце, Панющик Дарина – одне ІІ і дві І місця. Лазар Ярослава вражала суддів двох конкурсів настільки, що віддавали їй двічі гран-прі! А впродовж року дівчина отримала дві ІІ та одну І премії.

У конкурсі «Веселкові мости дружби» Україна-Угорщина лауреатом І премії став і вокальний ансамбль «Ільничаночка», яким також керує Ельвіра Петрівна. Прикметно, що за підготовку учасників конкурсів та високий професіоналізм неодноразово відзначена дипломами і сама викладачка. Особливою гордістю для неї стала медаль «За відданість справі», яку їй вручили у жовтні 2021 року за представленням ГО «Фестивальна Україна».

Без сумніву, усі учениці класу естрадного вокалу – дуже перспективні вокалістки, хоча ще зовсім юні. Невдовзі розпочнеться новий навчальний рік. Можна з упевненістю сказати, що про цих талановитих дівчат ще не раз буде чутно далеко за межами Іршавської громади, бо ж для розвитку у них є все: любов до музики і бажання працювати над собою, чудовий мистецький колектив Ільницької ДШМ, досвідчена наставниця, закохана у свою справу, дбайливі батьки і прекрасна країна – Україна!

Головне зараз – перемогти сили темряви, сили бездуховності і суцільного зла, які зараз загрожують нашому світлому майбутньому і робити свою улюблену роботу кожен на своєму місці. Віримо, що все буде Україна!

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь