Сьогодні з робочою поїздкою відвідали Іршавщину голова Закарпатської обласної військової адміністрації Віктор Микита та голова Закарпатської обласної ради Володимир Чубірко, де разом з Іршавським міським головою Віктором Симканинцем, депутатом Закарпатської обласної ради Петром Станком, директором ТзОВ «Фортуна» Володимиром Горзовом відвідали релоковане підприємство з Броварів Київської області «Зібрано». Через військові дії російської федерації підприємство вже перезапустило роботу в нашому регіоні і зараз успішно виконує замовлення. Близько 80% продукції йде на експорт у країни Європи. 

Компанія понад 10 років займається проєктуванням, виробництвом, постачанням і монтажем енергоефективних будинків по всій Україні та ЄС. Завдяки програмі Закарпатської ОВА з підтримки релокації, сприятливим умовам, підтримці органів влади на всіх рівнях, підприємство змогло відновити свою роботу. За словами керівника компанії Андрія Магдича – підприємство залишиться працювати в нашому місці. Якість, технології, ціна, строки реалізації відповідають сучасним стандартам.

В ході зустрічі також обговорено можливості збільшення обсягів виробленої продукції та замовлень на внутрішньому ринку, зокрема й питання будівництва житла для внутрішньо переміщених осіб.

«Для нас важливо, що підприємство сьогодні надає робочі місця жителям нашої громади, є офіційно зареєстрованим та сплачує податки до міського бюджету»- зазначив Віктор Симканинець.

В рамках зустрічі розглянуто ряд спільних проєктів, які можна буде реалізувати на території нашої громади.