Іршавська міська рада

Закарпатська область, Хустський район

Велозаходи для дітей до Дня Незалежності провели в громаді

Дата: 24.08.2022 18:50
Кількість переглядів: 1039

23 серпня, в рамках відзначення Дня Незалежності України та вже у пам'ять про наших загиблих у російсько-українській війні Андрія Матіка та Дмитра Шаленика, пройшов традиційний для громади велозахід. Вихованці туристсько-краєзнавчого відділу Іршавського міського Центру позашкільної освіти та з числа внутрішньо переміщених осіб здійснили велопробіг.

 Діти, у супроводі дорослих та поліцейських стартували з міського парку. Маршрут полягав з м. Іршава  – Пам’ятний Хрест «Борцям за волю України» - Лоза – Іршава  - Пам’ятний знак борцям за свободу і незалежність України, Героям Небесної сотні та загиблим в АТО.

Серед учасників були розіграні різні призи, у тому числі й три велосипеди, які за спонсорської іноземної підтримки надала ГО "Іршавські Промені". Діти активно брали також участь веловікторині та велоконкурсі. Міська влада спільно з ГО «Іршавські Промені» та ГО "Агентство сприяння сталому розвитку Карпатського регіону "ФОРЗА" приділили увагу й темі "Поділися дорогою, поважай велосипедиста". На згадку про це голова ГО «Форза» Леся Лойко подарувала міському голові Віктору Симканинцю футболку з відповідним логотипом. Дзвінка Білоног – координаторка проекту роздала всім присутнім та учасникам різні цікаві пам'ятки. 

Діти провели час цікаво та з користю. Впевнені, що пам'ять про полеглих за волю і незалежність нашої держави житиме у віках! А Україна була, є і буде незалежною! Зі святом!

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь