Протягом червня-липня 2022 р. працівниками комунального підприємства по водопостачанню Іршавської міської ради  виконано наступні роботи :

Ліквідовано 2-а витоки води ( прориви ) - вул.Шкільна-вул.Гоголя ( біля клубу “Лимон” ), на території водо насосної станції ( труба від 4-ї свердловини ).

Ліквідовано 19-ть заторів на каналізаційних мережах м.Іршава та с.Ільниця.

Виконано роботи по відновленню працездатності пожежного гідранту по вул..Українській, біля будинку 2.

Підмуровано каналізаційний люк за вул..Набережною ( в полі за ДНЗ № 2 “Сонечко” ), підмуровано та закрито кришкою каналізаційний люк біля ДНЗ № 1 по вул.. Заводській с.Ільниця.

Проведено ремонт глибинного свердловинного насосу на свердловині № 4 водонасосної станції, та відновлено його експлуатацію, та піднято на поверхню непрацездатний свердловинний насос ЕЦВ 8-40-60 з свердловини № 3

Проведено очищення та дезінфекцію резервуару питної води на водонасосній станції.

Проведено ремонт засувки діаметром 300 мм. в машинному залі водо насосної станції.

Виконано роботи по переврізці та під’єднанні водопровідної мережі пластмасовою трубою ПЕ діаметром 63 мм. від вул.. Фединця до вул..Мічуріна довжиною 260 п.м..

Проводиться робота з боржниками за отримані послуги – 6-ть обходів працівниками адміністрації підприємства, шляхом телефонних дзвінків та роз’ясненням про необхідність сплати за отримані послуги, надіслано 11-ть претензій та подано до суду 9-ть заяв на видачу судових наказів про примусове стягнення заборгованості з боржників. За липень місяць рівень проплат населення 103,4 %, в цілому з початку року – 97,5 %.

Кошти, виділені в липні місяці з місцевого бюджету, в сумі  230 000,00 грн. ( двісті тридцять тисяч гривень 00 копійок ) використані для :

- погашення заборгованості за використану електроенергію – 100 000,00 грн.,

- погашення заборгованості по ПДВ – 50 000,00 грн.,

- придбання погружного свердловинного насосу – 80 000,00 грн.

 

       Директор КПВ міської ради                     Скоблей С.М.