Свій благодійний концертний тур на підтримку ЗСУ по Закарпаттю, Олена Білоконь, заслужена артистка України, розпочала з Іршави. Зворушлива творча зустріч з військовими, теплі слова нашим захисникам, чудова концертна програма, оплески глядачів, знайомство з керівництвом міста та обговорення майбутніх зустрічей - все було і пройшло на хорошому рівні. Однак, через спекотні погодні умови, концерт змушені були перенести у концертну залу міського будинку культури. Пані Олена дарувала глядачам свої найкращі пісні, за що отримувала щирі оплески! Яскраво доповнили програму концерту вихованці Іршавської дитячої школи мистецтв та Міського Центру Позашкільної освіти під керівництвом Олени Йонаш та Вікторії Поляк: Ксенія Онисько, Марічка Семак, Аліна Шинкар, Софія Грабар, Анна Чедрик, Кароліна Луканинець. Ведучим програми був Юрій Буряс. Якісні звукопідсилювальні послуги надали звукооператори Олександри Голіби (батько та син).

Щиру подяку Олена Білоконь отримала від Іршавського міського голови Віктора Симканинця, начальника відділу ООЗКСМтаС Єлизавети Яцканич.

Щиро дякуємо Вам, пані Олено, за пісні, за теплі слова, за приємні хвилини відпочинку, за моральну підтримку у такий важкий для України час. Даруйте радість всім закарпатцям!