Іршавська міська рада

Закарпатська область, Хустський район

Вітання іршавчанам з Днем Української Державності!

Дата: 28.07.2022 08:49
Кількість переглядів: 466

Минулого року, в День Незалежності України, Президент України Володимир Зеленський підписав указ, яким започаткував нове свято – День Української Державності. Цього року, 28 липня, ми відзначаємо його вперше, але точкою відліку є рік заснування Києва – столиці Київської Русі-України, звідки почалася наша державність. Цього дня вшановується і пам’ять про видатного державотворця, святого рівноапостольного князя Київського Володимира Великого. Це все наша історія – і справедливим є утвердження спадкоємності понад тисячолітньої історії українського державотворення, встановлення історичної справедливості. Ми повинні знати свою справжню історію, а не переписану совєтами, та пам’ятати – що ми нащадки великого роду.

Попри шостий місяць повномасштабної війни та восьмий рік війни на Донбасі, українці вкотре доказали не тільки сусідній росії, а й всьому світу, що нас не зламати. Український прапор буде в усіх наших містах і селах, питання – тільки час.

Зі святом! Міцного здоров’я, мужності та мудрості, витримки і сил, благополуччя і достатку, душевного спокою та мирного неба нам усім!

Щиро дякую тим, хто захищає та боронить нашу Державу, хто наближає нашу Перемогу! Вічна пам’ять і слава всім, хто загинув…

Міський голова                                    Віктор СИМКАНИНЕЦЬ

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь