Іршавська міська рада

Закарпатська область, Хустський район

Іршавська громада у числі фіналістів громад-партнерок Проєкту USAID «ГОВЕРЛА»

Дата: 19.07.2022 16:46
Кількість переглядів: 606

Сьогодні, 19 липня, за результатами конкурсного відбору, проведеного Проєктом USAID «ГОВЕРЛА» у Закарпатській, Житомирській, Одеській та Рівненській областях було відібрано 40 громад (зі 104), які стали  партнерками Проєкту.  Іршавська міська територіальна громада стала однією з фіналісток цього проєкту, в числі десяти громад нашої області.

Проєкт USAID «ГОВЕРЛА» сприяє Уряду України у просуванні та здійсненні реформи децентралізації шляхом підтримки органів місцевого самоврядування, які повинні стати більш спроможними, підзвітними перед громадянами та такими, які здатні ефективно надавати послуги. Інституційна підтримка, планування розвитку територій та управління земельним ресурсами, місцевий економічний розвиток, співробітництво між територіальними громадами, розвиток послуг, залучення мешканців до процесів прийняття рішень у громадах – є пріоритетними напрямками підтримки команди Проєкту USAID «ГОВЕРЛА».

Копітка праця працівників відділу економічного розвитку та інвестицій Іршавської міської ради передувала поданню анкети-опитувальника на участь у проєкті USAID «ГОВЕРЛА», куди було включено 10 перспективних ідей стосовно розвитку нашої громади у різних сферах. Оголошення відібраних громад-партнерок відбулося під час спільної пресконференції Проєкту USAID «ГОВЕРЛА» та Міністерства розвитку громад та територій України. Спікерами даного заходу стали В’ячеслав Негода, заступник Міністра розвитку громад та територій України Джим Хоуп, директор Місії USAID в Україні.

Серед відібраних громад-партнерок від Закарпатської області спікером обрано Іршавського міського голову Віктора Симканинця. Віктор Андрійович зазначив про важливість для нашої громади участь в реалізації даного проєкту:  «Щиро дякуємо за можливість стати частиною реалізації  Проєкту USAID «ГОВЕРЛА». Сподіваємося, що подальша співпраця, на наступних чотири роки, дасть можливість зміцненню інструментів місцевого економічного розвитку, покращенню якості надання послуг, включаючи послуги ВПО, залученню громадян до участі в прийнятті рішень місцевою владою, підтримки малого бізнесу.»

Мирного нам життя і реалізації проєктів, що призведуть до його покращення!

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь