Іршавська міська рада

Закарпатська область, Хустський район

Придбання глибинного свердловинного насосу на водонасосну станцію КП по водопостачанню як необхідна вимога забезпечення сталої роботи підприємства

Дата: 18.07.2022 14:41
Кількість переглядів: 808

На минулому засіданні президії міської ради, депутатами було підтримано ініціативу міського голови Віктора Симканинця щодо виділення коштів комунальному підприємству по водопостачанню на придбання глибинного свердловинного насосу для видобутку підземної прісної води з артезіанської свердловини.

За інформацією директора КП по водопостачанню Сергія Скоблея, на водонасосній станції експлуатується п’ять свердловинних насосів, які піднімають з глибини близько 50-ти метрів воду в резервуар чистої питної води і один з яких вийшов із ладу. З п’яти свердловинних насосів що експлуатуються, два – енергоефективні німецькі насоси Wilo, які експлуатуються з 2019 року, і три насоси ЕЦВ 8-40-60 українського виробництва ПАТ “Азовенергомаш” м.Бердянськ та м.Херсон, які є більш енергозатратні, і термін експлуатації яких не перевищує 2-ох років. В зв’язку з окупацією цих міст України, придбання даних насосів є неможливим. Один з насосів ЕЦВ 8-40-60 вийшов з ладу і не підлягає ремонту. Тому було прийнято рішення щодо доцільності придбання нового більш енергоефективного насосу Wilo. Це входить до комплексу заходів з поетапної модернізації та оновлення матеріально-технічної бази підприємства та забезпечить його сталу безперебійну роботу.

В минулому 2021 р. було демонтовано два старі енергоємні фекальні насоси радянського виробництва на каналізаційнонасосній станції очисних споруд, та на кошти, виділені з місцевого бюджету, було придбано та встановлено два нові енергоефективні фекальні насоси виробництва підприємства Wilo (Німеччина).

        Процедуру придбання глибинного свердловинного насосу через загальноукраїнську платформу державних закупівель Prozorro на сьогодні запущено і в найближчий час буде придбано та введено в експлуатацію.

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь