Іршавська міська рада

Закарпатська область, Хустський район

Продовжується ремонт доріг Іршавської громади

Дата: 08.07.2022 16:28
Кількість переглядів: 997

Попри значні фінансові труднощі, з якими зіткнувся бюджет Іршавської міської територіальної громади в умовах дії воєнного стану, проведення ремонтних робіт асфальтового покриття доріг на території громади – це ті роботи, які є пріоритетними й надзвичайно важливими. Хоч і незначними темпами, але роботи продовжуються. Для цього акумулюються всі можливі кошти.

Днями здійснюється ремонт доріг загального користування місцевого значення Завидово-Загаття-Іршава у с.Брід та на відрізку обласної автомобільної дороги загального користування місцевого значення Іршава-Ільниця-Білки-Великий Раковець-Вільхівка у с. Ільниця. Це стало можливим завдяки здійснення  співфінансування з міського бюджету ДП «Служба місцевих автомобільних доріг у Закарпатській області»  на зазначені роботи у межах територіальної громади.

З бюджету громади було виділено ДП «Службі місцевих автомобільних доріг у Закарпатській області» близько 1 млн. 700 тис. грн. Вартість зазначеного ремонту разом понад 4 мільйонів гривень. Як зазначив міський голова Віктор Симканинець: «Є чітка готовність конкретними справами доводити ефективність взаємодії обласної влади, Служби автомобільних доріг та  міської влади. Сподіваємось на подальшу плідну співпрацю на благо громади!».

Зазначаємо, що роботи з експлуатаційного утримання вулиць комунальної власності громади було проведено уже в селах Дубрівка, Велика Розтока та Мала Розтока, на вулицях м.Іршави. 

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь