Іршавська міська рада

Закарпатська область, Хустський район

Останній дзвоник – 2022 в умовах воєнного часу

Дата: 16.06.2022 16:02
Кількість переглядів: 923

Страшним лихом і незагойними ранами увірвалася в наше життя війна. Війна, яка триває зараз – це не жахливий сон, а страшенний період нашої історії. Сьогодні молодь стає тією верствою населення, яка відчуває на собі найбільшу відповідальність за майбутнє. Ми говоримо про війну, про солдатів, які зараз боронять незалежність нашої держави, для того, щоб життя продовжувалося, щоб світило сонце і сміялися українські діти в своїй рідній Україні!

Війна внесла свої корективи у кожен аспект життя українців. Заклади освіти Іршавської міської територіальної громади не стали винятком. Ми всі запам’ятаємо цей рік, тому що він є роком неочікуваних викликів, тривог, хвилювань і небачених перемог!

Та, незважаючи на критичну ситуацію, що склалася у нашій країні, для всієї шкільної родини громади пролунав останній дзвоник. Цьогоріч зібратися усім разом на шкільних лінійках як учням з батьками, так і педагогам не вдалося. Однак, привітання із закінченням ще одного навчального року для всіх учасників освітнього процесу пролунало в доволі оригінальний спосіб – у форматі відеопривітань, які створили атмосферу з нотками мрій про щасливе майбутнє.

Отож вітаємо учнів, учителів та батьків із закінченням цього непростого навчального року. Бажаємо безпечних канікул та довгоочікуваних радісних зустрічей у колі всіх рідних і друзів! Віримо у ПЕРЕМОГУ і надіємося на те, що у вересні свято Першого дзвоника збере всіх учасників освітнього процесу на подвір’ях закладів освіти!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь