Минулого тижня, в приміщенні міського центру позашкільної освіти для керівників закладів дошкільної і загальної середньої освіти Іршавщини було проведено відкриту управлінську студію на тему „Управління закладом освіти в умовах воєнного стану: діяльність керівника, психологічна готовність, підтримка, допомога”. Цей захід проводив департамент освіти і науки, молоді та спорту обласної державної адміністрації-обласної військової адміністрації спільно із Донецьким інститутом післядипломної педагогічної освіти. Заслухали нову інформацію для себе представники 21 закладу дошкільної освіти та 19 закладів загальної середньої освіти.

У заході, який проходив у два етапи, взяли участь також міський голова Віктор Симканинець та начальник відділу освіти, охорони здоров’я, культури, сім’ї, молоді та спорту міської ради Єлизавета Яцканич.

Віктор Андрійович відзначив важливість та актуальність порушених питань стосовно управління закладами освіти в умовах воєнного стану та подальшу можливість навчання і виховання дітей. Також уміння співпрацювати з іншими, підтримувати один одного, вести конструктивний діалог задля вирішення проблем та завдань, які покладені на вчителів та вихователів у цих важких умовах – формування в дитині особистості, інноватора, патріота.