Іршавська міська рада

Закарпатська область, Хустський район

Медичне обладнання із дружньої Швейцарії

Дата: 01.06.2022 16:43
Кількість переглядів: 977

Фото без опису

Днями, КНП «Іршавська міська лікарня» вчергове, завдяки співпраці волонтерів та, зокрема, Асоціації українців у Швейцарії, отримало допомогу у вигляді медичного обладнання. Було передано електрокардіограф “БІОМЕД” ВЕ300 та електрокардіограф “БІОМЕД” ВЕ1200В, ноші медичні «БІОМЕД» B04, відсмоктувач "БІОМЕД" 7Е-А, насос шприцевий "БІОМЕД" M200A, кушетки КРП, гігієнічні засоби  тощо.

Таке обладнання у медицині використовується практично щодня та дає змогу кваліфіковано обстежити та надати допомогу нашим громадянам. Іршавська міська рада висловлює щиру вдячність Асоціації українців у Швейцарії та всім, хто доклав зусиль, аби таку своєчасну допомогу отримала наша лікарня. Ми цінуємо вашу підтримку та сподіваємось на подальшу співпрацю.

Як зазначив міський голова Віктор Симканинець: «Це справжній подарунок нашим лікарям і приємна новина для іршавчан, кількість яких зросла за рахунок внутрішньо переміщених жителів країни. Відтепер, завдяки цій апаратурі та професійності персоналу, якість медичного обслуговування значно покращиться. Це символ єдності, солідарності та розуміння партнерства! Ми цінуємо кожну допомогу в такий нелегкий час!».

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь