Іршавська громада провела в останню путь Воїна, Захисника Батьківщини - Дмитра Шаленика з с. Климовиця. Сьогодні, 20 травня, його поховали у рідному селі, яке громадою зустрічало Героя на колінах, віддаючи шану його подвигу та жертві, яку він заплатив, захищаючи цілісність України.

Шаленик Дмитро Дмитрович народився 19 січня  1983 року в с. Климовиця. Закінчив Тернопільський державний педагогічний університет імені В. Гнатюка та працював у Климовицькій гімназії учителем фізкультури, брав активну участь у різних спортивних змаганнях. Після відкритого вторгнення росії мобілізувався до 128 окремої гірсько-штурмової Закарпатської бригади. Дмитро був жит­тєлю­бом і оп­ти­міс­том, доб­ро­зич­ли­вим та працьови­тим, гар­ним сім’яни­ном. Снаряд обірвав його молоде життя 12 травня. У  чоловіка залишились батьки, дружина та діти.  

У пам’яті рідних, односельчан, колег та своїх учнів залишиться світлою людиною з великою та щирою душею, відкритим та сміливим серцем, справ­жнім пат­рі­отом, во­їном і чо­ло­віком.

Поховали Дмитра Дмитровича з усіма військовими почестями.

Щирі співчуття рідним та близьким… 

Царство Небесне Воїну-Захиснику України і пошана земна, бо Герої не вмирають!