За ініціативи міського голови Віктора Симканинця та  благодійного фонду «З рук в руки»,  активного сприяння Юрія Мочарко, Романа Черничко, Євгена Трикура, Ярослава Чедрика та благодійної підтримки Міжнародного фонду охорони здоров’я та навколишнього середовища «Регіон Карпат» NEEКА внутрішньо переміщені особи із числа вразливих категорій, а саме – особи з інвалідністю, пенсійного віку, матері з дітьми які тимчасово проживають на території Іршавської громади, отримали гуманітарну допомогу у вигляді продуктових наборів, речей та предметів першої необхідності.

Окремо представники МФОЗНС «Регіон Карпат» відвідали місця компактного проживання внутрішньо переміщених осіб у Ільницькому старостинському окрузі  на базі Ільницького ліцею №2 та Ільницького спортивно-гуманітарного ліцею, де роздали продуктові пакети. Також представники МФОЗНС «Регіон Карпат» відвідали Загатянський округ.

На території міської ради таку допомогу отримали внутрішньо переміщені особи, які проживають на території Дубрівського, Брідського, Осійського та Чорнопотіцького старостинських округів.

Іршавський міський голова Віктор Симканинець повідомив, що представники NEEКА планують продовжити співпрацю. Наступна акція планується для дітей з числа сімей, які тимчасово проживають на території нашої громади.