Фото без опису       

         В умовах воєнного часу важливо бути готовим до всього. Рашисти показали що ведуть нечесну боротьбу, застосовуючи в Україні хімічну та іншу заборонену зброю. Тому зараз також важливо і відслідковувати радіаційний та хімічний стан довкілля. Днями, міський голова Віктор Симканинець, з метою доукомплектування пункту спостереження за забрудненням атмосферного повітря та небезпечних опадів передав у користування 15 ДПРЧ (м. Іршава) структурного підрозділу 3 Державного пожежно-рятувального загону ГУ ДСНС України в Закарпатській області професійний дозиметр-радіометр та Індикаторні трубки для виявлення хімічних та отруйних речовин.

Такі військові прилади розвідки радіаційного та хімічного спостереження надають можливість виявити радіаційну та хімічну загрозу як в повітрі, грунтах, водоймах та різних поверхнях. Як зазначив начальник 15 ДПРЧ м.   Іршава Іван Дрогобецький, такі перевірки проводитимуться три рази на день.

«Допомога у забезпеченні необхідним у роботі та чітка злагодженість оперативних служб щодо реагування на можливі надзвичайні події є пріоритетом сьогодні нашої громади, головне - щоб жителі були у безпеці» - відзначив міський голова.

Фото без опису