Іршавська міська рада

Закарпатська область, Хустський район

Футбольний благодійний матч на підтримку ЗСУ із зірками українського футболу

Дата: 09.05.2022 16:30
Кількість переглядів: 1061

За ініціативою та підтримкою ФК «Минай», Іршавської райспоживспілки та Іршавської міської ради, 08 травня, на стадіоні відбулась наймасштабніша та знакова спортивна подія для іршавчан. Сюди з’їхались зірки українського футболу щоб зіграти благодійний матч, кошти з якого підуть на підтримку наших відважних воїнів.

«Імениті екс-гравці Прем’єр-Ліги, як от Шацьких, Селезньов, Шаран, Кардаш та футбольні легенди, які нині серед керівництва «Української Асоціації Футболу» - Анатолій Демяненко та Олег Протасов - такого зіркового футбольного десанту наше місто ще не бачило. Тому й не дивно, що стадіон заполонила така кількість глядачів, а нам вдалось зібрати майже 85 тисяч гривень для ЗСУ» - сказав міський голова Віктор Симканинець. "В тому числі було організовано благодійний аукціон, на якому було розпродано футболки зіркових гравців, футбольні м'ячі та плакати з їх автографами на суму майже 10 тис.грн."

Наша команда першою відкрила рахунок - вдалося провести дві результативні атаки. Невдовзі гостям поля вдалося зрівняти рахунок. Спочатку головний тренер «Минаю» забив зі штрафного, а потім Селезньов зрівняв – 2:2.

В другому таймі гра була ще результативнішою. Загалом відзначились серед наших -  Качур Іван, забивши 2 голи, Бандурович Іван, Веждел Андрій, Яцкулинець Сергій, Кохан Станіслав та Сухан Ярослав.  В підсумку гри – нічия 7:7. Перемогла дружба!

Крім згаданих гравців, до особового складу ветеранів з футболу Іршавського району входили  Петер Федір, Богович Анатолій, Якуб Михайло, Веждел Іван, Ільницький Іван, Станинець Михайло, Шольц Річард, Баран Дмитро. До запасу входили Щока Михайло, Горзов Олесь, Мошкола Іван, Панканинець Юрій, Феєр Леонід, Кобаль Іван, Керечанин Василь, Білак Іван, Кочур Іван, Чедрик Михайло, Семак Михайло та тренер Михайло Рацин.

Ці кілька годин великого футболу дозволили бодай на мить відволіктись від суворої реальності, в якій ми всі опинилися. Водночас та атмосфера, яка панувала на трибунах, вкотре доводить - ми зараз згуртовані, як ніколи раніше і готові діяти, щоб у цій,  для нашого народу Визвольній війні здобути остаточну Перемогу над ворогом.

Висловлюємо велику вдячність кожному за підтримку такої благодійної події, а також тим, заради кого ми все це робимо!

Слава Збройним Силам України!  Слава Україні!

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Фото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь