Іршавська міська рада

Закарпатська область, Хустський район

Щира допомога німецьких друзів. Частина-3

Дата: 05.05.2022 13:44
Кількість переглядів: 1021

Днями на пункті пропуску «Дякове-Халмеу» громадська організація «Іршавські Промені» прийняла вже третю партію допомоги від німецького міста Ліндау (земля Баварія). Там уже з березня започаткували безтермінову акцію на підтримку України, і зокрема нашої Іршавської ТГ, під назвою «Lindau hilft» («Ліндау допомагає»).  І втретє наші німецькі друзі особисто привозять нам гуманітарну допомогу.

На цей раз сім мікроавтобусів, у яких коробки із засобами гігієни та миючими засобами, продуктами харчування, у тому числі й тривалого зберігання, овочі, фрукти – три тони яблук! – , дитяче харчування, підгузки, у тому числі й для дорослих, одяг, корм для собак,  2 спеціальні ліжка для лікарень, 2 пральні машини і навіть велосипедом поділилися з нами мешканці та фірми Ліндау.  А от на інструменти по запитах наших військових, баули, тактичні рукавиці та окуляри, саперські лопати, бандажі, перев’язувальні та шовні матеріали місцеві волонтери збирали кошти.

До колони з Ліндау приєднався ветеринар з Дрездена, який передав нам близько 1000 кг кормів для собак і котів, а також різні медичні засоби та аксесуари для тварин.

Три буси тоді ж відвантажили на Бровари Київської області та Харків, а військове спорядження передали для двох підрозділів 128-мої окремої гірсько-штурмової Закарпатської бригади та у добровольчий батальйон «ОДЧ Карпатська Січ».

Для переселенців нашої громади було привезено багато яблук, овочі, засоби особистої гігієни та корм з аксесуарами для їх друзів менших. За два попередні дні більшість з привезеного передано до складів, де видається допомога ВПО, до Ільницької гімназії, де живуть харчуються переселенці, а також волонтерам, що опікуються тваринками, у тому числі й безпритульними.

Іршавська міська рада разом з громадською організацією «Іршавські Промені» висловлюють щиру вдячність проєкту «Lindau hilft», зокрема Луцу Донату, Роналду Манцу, Роланду Герману за великий волонтерський рух, організований ними у баварській землі.  Окрема вдячність ветеринару Крістоферу Фокарту та фірмі BayWa за смачні яблука, які роз’їхалися по всі Україні.

Фото без опису

Фото без описуФото без опису

Фото без опису

Фото без описуФото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь