Група Tolk та Благодійний фонд «Майбутнє – дітям» започаткували спільну соціальну ініціативу, мета якої – підтримати дітей та родини з дітьми, які через війну опинилися у складних життєвих умовах. З огляду на це, Tolk прийняв рішення про виділення коштів на підтримку діяльності Фонду з кожного рахунку, який буде сплачений непобутовими споживачами всіх компаній Групи.     

«Забезпечуємо електроенергією споживачів, платимо податки, підтримуємо країну і зараз започатковуємо чергову ініціативу на підтримку дітей та родин із дітьми, котрі є соціально незахищеними. З цією метою ми об’єднали зусилля з Благодійним фондом «Майбутнє – дітям», який має досвід такої підтримки й наразі зосереджений на допомозі внутрішньо переміщеним особам та сім’ям із дітьми, організації регіональних гуманітарних хабів тощо. Кожну гривню зі 100 оплачених непобутовими споживачами кіловат-годин будемо скеровувати Фонду і, відповідно, родинам із дітьми», – зазначив СЕО Групи компаній Tolk Володимир Крупко. 

Він також підкреслив, що волонтери Фонду якнайкраще бачать нагальні потреби і використовують зібрані кошти максимально ефективно. Крім цього, СЕО Групи компаній Tolk закликав небайдужих громадян, підприємства та організації долучатися до цієї спільної ініціативи.

Нагадаємо, що Благодійний фонд «Майбутнє – дітям» створений командою активістів, які у мирний час успішно реалізували проєкт громадської організації «Розвиток IT освіти». Проте війна внесла свої корективи. Наразі метою діяльності Фонду визначена допомога дітям та сім’ям із дітьми, які опинилися в складних життєвих обставинах. Зокрема, за підтримки Благодійного фонду «Майбутнє – дітям» з 2021 році забезпечують проживанням та харчуванням дітей в інтернаті при Нижньобистрівській гімназії Горінчівської сільської ради. Зараз Фонд сприяє розміщенню в Закарпатській області родин внутрішньо переміщених осіб. Крім цього, у Харкові волонтери Фонду у партнерстві з ТЕЦ-5 організували гуманітарний хаб, а також сприяли доставці медикаментів та засобів гігієни низці Київських медичних закладів.

 

Сайт Фонду: http://maydit.com.ua 

Тел.: +38 067 406 47 03 (WhatsApp/Telegram)

Email: uachildrenfund@gmail.com

Джерело: Прес-служба ТОВ Закарпаттяенергозбут