Фото без опису

Роз’яснення Міністерства розвитку громад та територій України щодо проблемних питань при реалізації постанов Кабінету Міністрів України:

від 11 березня 2022 р. № 261 „Про затвердження Порядку та умов надання компенсації місцевим бюджетам на оплату комунальних послуг, що надаються під час розміщення тимчасово переміщених осіб, у період воєнного стану”;

від 19 березня 2022 р. № 333 „Про затвердження Порядку компенсації витрат за тимчасове розміщення внутрішньо переміщених осіб, які перемістилися у період воєнного стану і не отримують щомісячної адресної допомоги внутрішньо переміщеним особам для покриття витрат на проживання, в тому числі на оплату житлово-комунальних послуг”.

Питання, які відносяться до постанови Кабінету Міністрів України від 11 березня 2022 р. № 261 “Про затвердження Порядку та умов надання компенсації місцевим бюджетам на оплату комунальних послуг, що надаються під час розміщення тимчасово переміщених осіб, у період воєнного стану”

Роз’яснення щодо дії постанови Кабінету Міністрів України від 19 березня 2022 р. № 333 “Про затвердження Порядку компенсації витрат за тимчасове розміщення внутрішньо переміщених осіб, які перемістилися у період воєнного стану і не отримують щомісячної адресної допомоги внутрішньо переміщеним особам для покриття витрат на проживання, в тому числі на оплату житлово-комунальних послуг”

ПРЕЗЕНТАЦІЯ ДО ПОСТАНОВИ №261

ПРЕЗЕНТАЦІЯ ДО ПОСТАНОВИ №333