Іршавська міська рада

Закарпатська область, Хустський район

Україна є і буде!

Дата: 04.04.2022 16:25
Кількість переглядів: 706

Світ нарешті побачив справжнє обличчя росії - недокраїни, яка крім руйнувань, смерті та злиднів нічого людству вже не дає. Україна це бачила усі 8 років війни. Говорила про небезпеку де тільки можливо. Однак, у відповідь лунали заспокійливі запевняння, що «вату» краще не тривожити і все обійдеться. Цього не трапилось - ми зараз вповні на собі відчуваємо усю нелюдську сутність того мороку, який населяє величезні пустища Півночі. Там нема людей - це істоти, колективний путін, якому потрібна тільки смерть і насильство, щоб насититись.

Кадри зі звільнених міст Київщини збурили світову громадськість. Проте реальність куди страшніша - це рана, яка ніколи не загоїться і буде нагадувати нам про те, що ворог повинен понести покарання. Причетні рано чи пізно відповідатимуть за звірства та кровопролиття.

Це жахливий місяць повномасштабної війни кремлівської орди проти України. Війни на тотальне знищення та викорінення всього, що є українським. І воєнні злочини окупантів цьому підтвердження. Проте, ми вистоїмо і тримаємось так, як цього ніхто не очікував. І мова не тільки про здивування ворога, самовпевненість якого тане на очах. Здивувався весь світ, який закляк в передчутті глобальних змін. Незворотних змін, які почались з України і завдяки українцям цей вогонь трансформацій шириться з країни в країну. Саме ми стали тією нацією, яка вповні репрезентує усі цивілізаційні та демократичні цінності не на словах, а справами та вчинками.

«Кожен з нас готовий віддати все, щоб бути вільним та мати свободу. Ми є тим локомотивом, який прямує до Перемоги і розбудови кращого майбутнього без надокучливих сусідів, слабких партнерів та внутрішніх протиріч» – вважає міський голова Віктор Симканинець.

Україні бути, а ворог згине!

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь