За понад місяць повномасштабної війни ми повністю перейшли на військові рейки. Усі соціально важливі та критичні об’єкти інфраструктури взяті під посилену охорону. Влада на місцях працює у режимі нон-стоп.

    Забезпечується безперебійна робота комунальних служб та ключових підприємств життєдіяльності громади. Ведеться регулярний моніторинг цін на продукти харчування та контроль за дотриманням заборон щодо продажу алкоголю (окрім тих напоїв, які опинились поза списком). Продуктові магазини та пекарні наростили обсяги реалізації та виготовлення продукції. Це зумовлено збільшенням кількості внутрішніх переселенців, які знайшли прихисток в Іршавській міській територіальній громаді.

     "Працюємо як єдиний механізм.  Наразі на обліку майже три з половиною тисячі евакуйованих з міст та районів, де ведуться активні бойові дії. Усім надається допомога пропорційна їхнім запитам: одяг, речі, харчі, житло" - повідомив міський голова Віктор Симканинець. - Щодо розселення, то майже двісті громадян проживають у двох Ільницьких закладах освіти. Також їх забезпечують харчуванням. Триває підготовка в першу чергу об’єктів, де можливе оперативне облаштування необхідних для проживання умов. Наразі зусилля спрямовані на Загаття."

     Ведеться й щоденна комунікація з волонтерами та закордонними партнерами для ефективнішої та злагодженої роботи формування, відправки та розподілу гуманітарної допомоги. В пріоритеті військові на передовій, жителі «гарячих» міст та евакуйовані на місцях. 

     Важливо віддати максимум зусиль, щоб підтримати наших захисників! Адже, поки вони боронять нас, ми можемо спокійно жити та працювати.