Іршавська міська рада

Закарпатська область, Хустський район

Розпочинається весняна толока. Запрошуємо долучитись!

Дата: 31.03.2022 14:36
Кількість переглядів: 573

Прийшла справжня весна, а отже і настав час активно взятися за благоустрій та санітарне прибирання навколишнього середовища. Так вчиняють справжні господарі, які дбають про порядок на своїй землі.

На території Іршавської міської територіальної громади, згідно розпорядження міського голови від 30.03.2022 року №42, з 01 квітня заплановано проведення заходів із забезпечення чистоти і порядку в місті та населених пунктах, ліквідації несанкціонованих сміттєзвалищ, висадження дерев, кущів та квітників з метою поліпшення навколишнього середовища та санітарного стану. Акція має пройти в термін до 14.04.2022 року.

Запрошуємо всіх громадян, депутатський та громадський актив, керівників підприємств, установ та організацій, що розташовані на території громади, незалежно від форми власності, долучитись до приведення до належного естетичного та санітарного стану закріпленої для прибирання території.

«Благоустрій – справа рук кожного окремого жителя громади. Отже разом зробимо територію нашої громади привабливою, затишною, комфортною для проживання та красивою! Бо ми віримо у мирне і щасливе майбутнє нашої країни!» - зазначив міський голова Віктор Симканинець.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь