Іршавська міська рада

Закарпатська область, Хустський район

Правоохоронці повідомляють - громадянам потрібно врахувати!

Дата: 22.03.2022 18:06
Кількість переглядів: 578

Поліція в Іршавській міській територіальній громаді працює у штатному режимі. Щоправда збільшилась кількість нарядів для забезпечення правопорядку та охорони стратегічних об’єктів. Все це вимога часу.

Правоохоронці закликають цивільних бути максимально пильними та у випадку виявлення підозрілих осіб, які здійснюють фото або відеофіксацію населеного пункту, окремих об’єктів чи їхня поведінка здається вам дивною, одразу повідомляти про це скориставшись «гарячою лінією».

Поліція також вкотре просить не публікувати у соціальних мережах будь-яку інформацію про пересування техніки ЗСУ, надходження озброєнь від партнерів та допомоги війську. Забороняється й публікація фото і відео з обличчями військових та офіцерів; укріплень, блокпостів та укриття; не можна висвітлювати й факт влучання ворожих ракет/снарядів у той чи інший об’єкт, щоб ненавмисно не стати коригувальником вогню. Особливо це стосується користувачів соціальних мереж, які в режимі онлайн надсилають відповідні фото чи відео. Все це може бути використане ворожою стороною. Забороняється й використання водіями пристроїв відеореєстрації. У випадку порушення – авто буде конфісковане.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь