Іршавська міська рада

Закарпатська область, Хустський район

До уваги жителів громади! Звернення міського голови - Віктора Симканинця

Дата: 20.03.2022 22:26
Кількість переглядів: 1117

Місто вже призвичаїлось до нових реалій і життя у нашій громаді підпорядковане буденним ритмам. Однак, щиро усіх закликаю – виконувати вказівки, коли у місті чуєте сигнал повітряної тривоги. Кожен з вас дивиться новини і усвідомлює весь жах того, що коїться на передовій та, особливо, у «блокадних» містах. Тамтешні жителі засвоїли важливий урок – сирена може врятувати життя.

Я молю Бога, щоб нашу громаду (як і решту міст і сіл краю й країни) оминули ворожі ракети. Втім реальність така, що варто бути пильним і обережним. Кажу це, бо став свідком, як в полудень нещодавно мало хто у місті зреагував на повітряну тривогу. Не кажу за всіх. Однак значна кількість перехожих вдала наче нічого не трапилось. Так не має бути.

З приємного

У нашій громаді (загальнонаціональна тенденція) знизився рівень злочинності. Не буду вдаватись в деталі, про них можете почитати на сайті поліції, але відзначу, що спільна біда таки має певний стримуючий, ба навіть виховний ефект. Постукаю по дереву, щоб не наврочити.

От чим ще хочу поділитись, так це захватом від активності жителів нашої громади. Вже говорив про це, а зараз вирішив нагадати – кожна ваша волонтерська та благодійна ініціатива дає сил нашим захисникам та віри переселенцям, що ми єдині і мета у нас спільна – Перемога. Нещодавно, наші прекрасні жінки завивали традиційні голубці, щоб ними поласували оборонці та евакуйовані. Не кажу вже про масштабний збір гуманітарної допомоги, куди включились і вимушені переселенці та наші заробітчани. Кожен з нас віддає частинку себе для великої справи. Цим можна тільки захоплюватись. А ще подяки заслуговують і наші підприємці та ті, хто щодня продовжує працювати й наповнювати скарбницю громади і країни, тим самим рятуючи економіку.

Утримати стабільність - наш з вами обов’язок перед тими, хто захищає нас від ворожих куль і снарядів. Єдність, згуртованість, підтримка - найпотужніша зброя тилу! Перемога за нами! Слава Україні!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь