Іршавська міська рада

Закарпатська область, Хустський район

Щира допомога німецьких друзів

Дата: 18.03.2022 09:52
Кількість переглядів: 1145

Увесь цивілізований світ зараз підтримує Україну й українців. Допомога йде на офіційному рівні між державами, на рівні благодійних та волонтерських організацій, а також на рівні діаспор, особистих стосунків між українцями по всьому світу. Уродженці Іршави не виняток. Ось лише одна з десятків подібних історій.

Анжеліка Степанова уже більше 25 років проживає в Німеччині, разом з чоловіком Луцом Донатом виховують сина Генрі. Вони часто приїжджали до України, та люблять її всім серцем. Коли російські війська почали бомбардувати нашу землю, вбивати людей, руйнувати міста і села, а весь світ прозрів щодо нашого сусіда-варвара, народи доброї волі почали нам всіляко допомагати. Баварське місто Ліндау відгукнулося також. Завдяки організованій нашими друзями кампанії, два мікроавтобуси уже прибули до нас на угорсько-український кордон і через громадську організацію «Іршавські Промені» було прийнято близько двох тон гуманітарного вантажу. Частина була відправлена нашим захисникам з протитанкового дивізіону 128 бригади, ковдри та подушки направлено на облаштування спальних місць в Ільницький ліцей, продукти харчування, у тому числі й дитяче, до Ільницької гімназії, а левова частка відправлена до міста Прилуки Чернігівської області.

Частина допомоги від німецьких друзів залишена у волонтерському пункті, що в Іршавському ліцеї. Адже Іршавська міська територіальна громада, яка приймає внутрішньо переміщених осіб з різних куточків країни, де ведуться активні бойові дії, завдяки таким небайдужим людям і їх конкретній допомозі всіляко сприяє задовільному перебуванню переселенців як у приватному секторі, так і в комунальних закладах громади. А німецький Ліндау продовжує збирати від своїх мешканців допомогу для ЗСУ, українського народу і конкретно для потреб переселенців в Іршавській ТГ. Невдовзі чекаємо від них результат чергової благодійної акції.

Іршавська міська рада, жителі та внутрішньо переселені мешканці нашої громади висловлюють велику вдячність за важливу підтримку та допомогу в цей важкий для нас час!

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь