Сьогодні 18 лютого в місті Іршава відбувся урочистий мітинг-реквієм пам’яті Героїв Небесної Сотні, на знак вшанування відваги, сили духу і стійкості громадян, які віддали своє життя під час Революції Гідності. Вшанувати героїв прийшли керівники міста, представники установ та організацій, учасники АТО, волонтери та всі небайдужі жителі міста.

    Учасники мітингу поклали квіти до пам’ятного знаку «Борцям за свободу і Незалежність України, Героям Небесної Сотні,  загиблим в АТО» та запалили лампадки.

       Присутні вшанували хвилиною мовчання пам’ять загиблих під час Революції Гідності в січні-лютому 2014 року в місті Києві та тих, хто віддав своє життя під час проведення антитерористичної операції на сході України. Вірш «Небесна Сотня» виконала Данилаш Василина, учасниця зразкового музично-драматичного театру «Пролісок» Іршавського міського будинку культури (керівник Василь Філеш)

     По закінченні мітингу священик греко-католицької церкви Непорочного Зачаття Пресвятої Богородиці м. Іршава отець Василій відслужив панахиду за всіма Героями Небесної Сотні та загиблими учасниками в зоні проведення АТО. Ведучим заходу був Юрій Буряс.