Сьогодні 15 лютого відбувся  мітинг-реквієм з нагоди Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав та 33-ї річниці виведення військ з Афганістану, за участю представників міської ради, воїнів-афганців, ветеранів бойових дій на території інших держав, тощо. До учасників заходу звернулися міський голова Віктор Симканинець, голова районної організації Української спілки ветеранів Афганістану Володимир Горзов. У своєму виступі вони  відмітили мужність та відвагу, силу духу та вірність військовій присязі учасників бойових дій, які брали участь у Афганській війні та на території інших держав,  побажали учасникам заходу міцного здоров’я, довголіття, благополуччя у сім’ях.

 У рамках заходу відбулося урочисте покладання квітів до пам’ятника воїнам-інтернаціоналістам. Також всі присутні вшанували пам’ять всіх загиблих хвилиною мовчання. Також прозвучав вірш "Сповідь" у виконанні учасника музично-драматичного театру "Пролісок" Іршавського міського будинку культури (кер. В. Філеш) Василя Гіги.

     На завершення священники міста відслужили панахиду за загиблими воїнами-афганцями. Захід відбувся з додержанням усіх протиепідемічних заходів. Ведучим мітингу був Юрій Буряс.