Іршавська міська рада

Закарпатська область, Хустський район

Річниця створення Центру надання адміністративних послуг Іршавської міської ради

Дата: 08.02.2022 13:43
Кількість переглядів: 1536

Фото без опису

 

Рік тому, а саме 04.02.2021 року розпочав свою роботу Центр надання адміністративних послуг Іршавської міської ради (далі – ЦНАП). З метою створення зручних та доступних умов для отримання громадянами та суб’єктами господарювання якісних адміністративних послуг, забезпечення сприятливого клімату, запобігання проявам корупції та усунення різного роду посередництва під час їх надання, а також відповідно до Закону України „Про адміністративні послуги» у територіальній громаді утворений ЦНАП.

Адміністративні послуги у ЦНАПі надаються відповідно до Переліку затвердженого рішенням сесії Іршавської міської ради від 29 січня 2021 року №152.

Протягом року суб’єктам звернень через ЦНАП надано 5987 адміністративних послуг, а саме: адміністративних послуг соціального характеру для призначення усіх видів державних соціальних допомог – 2457; послуг у сфері містобудування та архітектури – 62; послуг Державної інспекції архітектури та містобудування України (ДІАМ) – 437; послуг у сфері земельних відносин (витяг з Державного земельного кадастру, витяг з технічної документації про нормативно-грошову оцінку, тощо) – 1438; послуг служби у справах дітей – 18; послуг з реєстрації/зняття з реєстрації місця проживання – 912; послуг з державної реєстрації речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень – 621; послуги вклеювання до паспорта громадянина України (зразка 1994 року) фотокартки при досягненні 25- і 45-річного віку, декларація відповідності матеріально-технічної бази вимогам законодавства з питань охорони праці, видача дозволу/анулювання дозволу виконання робіт підвищеної небезпеки (Управління Держпраці у Закарпатській області), видача дозволу/анулювання дозволу на спеціальне водокористування (сектор у Закарпатській області Державного агентства водних ресурсів) та ін. – 42. За рік часу адміністраторами ЦНАПу надано біля 3000 консультацій суб’єктам звернення за різними каналами зв’язку (усно, за телефоном, за електронними запитами через веб-сайт).

Підписано узгоджені рішення про співробітництво у сфері надання адміністративних послуг з Головним управління Держгеокадастру у Закарпатській області, Управлінням Держпраці у Закарпатській області, Державним агентством водних ресурсів України в особі завідувача сектору у Закарпатській області, Департаментом екології та природних ресурсів Закарпатської обласної державної адміністрації, Головним Управлінням ДМС України в Закарпатській області.

Важливим етапом у роботі ЦНАПу є те, що всі адміністративні послуги надаються через програмне забезпечення «Універсам послуг», де наразі встановлюється підключення до моніторингу якості надання адміністративних послуг.

В межах функцій покладених на ЦНАП планується продовжувати роботу в напрямі удосконалення надання послуг, залучати якомога більше суб’єктів надання адміністративних послуг до співпраці, для задоволення потреб жителів нашої громади. Ми прагнемо поліпшити життя нашої громади. Отже, і надалі ЦНАП Іршавської міської ради буде навчатись та вдосконалюватись, враховувати Ваші потреби шановні відвідувачі, дбати про комфорт та зручність, прислухатись до побажань і зауважень.

Адже ми працюємо для ВАС!!!

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь