Іршавська міська рада

Закарпатська область, Хустський район

До відома громадян !!!!

Дата: 07.02.2022 15:27
Кількість переглядів: 1438

Фото без опису

Інформуємо, що в  Іршавській міській раді діє оперативний штаб з проведення обстеження та ліквідації можливих наслідків надзвичайних ситуацій, пов’язаних із сильним дощем (дощ, мокрий сніг), підняттям рівня паводкових вод та ймовірного підтоплення на території Іршавської міської територіальної громади.  

У разі виникнення надзвичайних ситуацій, пов’язаних з підтопленням дворогосподарств або інших об’єктів інфраструктури  просимо звертатися до оперативного штабу, старост відповідних старостинських округів Іршавської міської ради.

Контактні особи:

  • Васильцюн І.П., заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів, керівник оперативного  штабу з обстеження та ліквідації можливих наслідків надзвичайних ситуацій, пов’язаних із сильним дощем (дощ, мокрий сніг), підняттям рівня паводкових вод та ймовірного підтоплення на території Іршавської територіальної громади (конт. тел.: 0677748017)
  • Вовканич М.М., заступник керівника штабу, інспектор відділу містобудування та архітектури Іршавської міської ради (конт. тел.: 0970011793).

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь