Іршавська міська рада

Закарпатська область, Хустський район

Здійснено розподіл бюджетних коштів між власниками бджолосімей

Дата: 31.01.2022 10:51
Кількість переглядів: 542

Фото без описуФото без опису
Відповідно до Постанови Кабінету міністрів України від 7 лютого 2018 р. № 107 «Про затвердження Порядку використання коштів, передбачених у державному бюджеті для державної підтримки розвитку тваринництва та переробки сільськогосподарської продукції» до 1 жовтня тривав прийом документів для отримання дотація за наявні бджолосім’ї. 
Так, станом на 1.10.2021 р. з відповідними пакетами документів до Іршавської міської ради звернулися 44 власники бджолосімей. Наказом Міністерства аграрної політики та продовольства України від 05.11.2021 року №336 затверджено розподіл бюджетних коштів на 2021 рік, які спрямовуються для державної підтримки за напрямом «Спеціальна бюджетна дотація за наявні  бджолосім’ї» в межах обсягу відкритих бюджетних асигнувань у розмірі 54,66 %.
На підставі вищезазначеного наказу Мінагрополітики здійснено розподіл бюджетних коштів між власниками бджолосімей, що становить 109,31 грн. за бджолосім’ю та спрямовано на рахунки отримувачів.
  Як результат, таку дотацію в обсязі  485 227,0 гривень спрямовано 44 отримувачам фізичним особам, які звернулися з відповідними  пакетами документів для отримання дотації до  Іршавської міської ради.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь