Щодня працюватиме  комісія з перевірки осіб, які знаходяться на лікуванні  (самоізоляції) від гострої респіраторної хвороби Covid-19. Комісія розпочне роботу  з наступних населених пунктів: Іршава, Ільниця, Осій, Лоза. 

    До складу комісії входять: представники міської ради, Національної поліції,  Закарпатського обласного центру контролю та профілактики хвороби та представники закладів первинної медичної допомоги усіх населених пунктів Іршавської міської територіальної громади.

        Ще раз звертаємося до осіб, що хворіють на короновірусну інфекцію про утримання відвідування місць скупчення людей, торгівельних закладів, магазинів, супермаркетів та інших місць. 

     Просимо дотримуватись всіх вимог самоізоляції, так як ці порушення караються штрафом згідно чинного законодавства. Також, проводяться перевірки торгівельних закладів, ресторанів, кафе, барів на наявність сертифікатів про вакцинацію у працівників цих закладів та відвідувачів.

       Просимо з порозуміння віднестись до цих заходів та ще раз закликаємо про режим самоізоляції, який тим чи інакшим чином може вберегти Вас від захворювання та розповсюдження вірусної інфекції!!!