Іршавська міська рада

Закарпатська область, Хустський район

Волонтери громади зустрілися з міським головою

Дата: 06.12.2021 15:14
Кількість переглядів: 2381

Фото без опису

Сьогодні, 6 грудня, з нагоди Міжнародного дня волонтера  голова міської  ради Віктор Симканинець зустрілися з волонтерами громади.

Міський голова привітав волонтерів зі святом та висловив слова вдячності за безкорисливу працю на благо миру на землі, за щиру допомогу тим, хто її потребує.

«Висловлюю слова подяки від імені кожної людини, якій Ви допомогли, за Вашу людяність, безкорисливу працю. Ви витрачаєте вільні хвилини на те, щоб комусь допомогти.  Для Вас найціннішою подякою є розуміння того, що Ви реально можете врятувати людське життя» - сказав Віктор Андрійович.

За вагомий особистий внесок у здійснення волонтерських ініціатив, високу громадянську свідомість та з нагоди Міжнародного дня волонтера відзначили всіх активних волонтерів: Лесько Марселіну, Михайла Келемена, Бабича Івана, Мешку Ярослава, Лупака Сергія, Світлик Віталія, Брич Андрія, Юрія Микиту, Короля Ігоря.

Під час зустрічі, у теплій душевній атмосфері, присутні  поринувши у хвилюючі спогади, ділились пережитими моментами та досягненнями у проведенні волонтерської роботи.

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь