Іршавська міська рада

Закарпатська область, Хустський район

Спеціальна бюджетна дотація за утримання кіз та овець для суб’єктів господарювання

Дата: 16.10.2021 12:04
Кількість переглядів: 832

Фото без опису

      Відповідно до п. 12 Порядку використання коштів, передбачених у державному бюджеті для державної підтримки розвитку тваринництва та переробки сільськогосподарської продукції, дотація за утримання кіз та овець надається на безповоротній основі суб’єктам господарювання, які є власниками кіз та овець, за кожну наявну станом на 1 січня поточного року ідентифіковану та зареєстровану в установленому порядку кізочку, козематку, ярку, вівцематку.

Для отримання дотації за утримання кіз та овець суб’єкти господарювання, які є власниками кіз та овець, подають такі документи:

Заяву (заповнюється в департаменті);

довідку про відкриття поточного рахунка, видану банком;

копію звіту про виробництво продукції тваринництва, кількість сільськогосподарських тварин і забезпеченість їх кормами (форма № 24 (річна) станом на 1 січня;

копії реєстраційних свідоцтв овець/кіз, виданих у встановленому порядку, а у разі утримання 10 і більше голів — виданий в установленому порядку витяг з Єдиного державного реєстру тварин (видається ДП «Агентство з ідентифікації і реєстрації тварин», м. Мукачево, вул. Миру, 19/310,

тел. 03131 37819, 0504484741).

Дотація за утримання кіз та овець суб’єктам господарювання, які є юридичними особами та власниками кіз та овець, нараховується на ту кількість поголів’я, що зазначена у формі № 24 (річна) та підтверджена Адміністратором Єдиного державного реєстру тварин.

 Дотація за утримання кіз та овець суб’єктам господарювання, які є фізичними особами — підприємцями, зокрема сімейними фермерськими господарствами, та власниками кіз та овець, нараховується на ту кількість поголів’я, що зазначена в Єдиному державному реєстрі тварин станом на 1 січня поточного року.

    У разі зменшення поголів’я кіз та овець на 1 січня наступного року у порівнянні з поголів’ям, на яке було отримано дотацію за утримання кіз та овець, бюджетні кошти, отримані суб’єктами господарювання, які є власниками кіз та овець, повертаються до державного бюджету в повному обсязі.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь