Святкові урочистості з нагоди Всеукраїнського Дня працівників культури та майстрів народного мистецтва відбулися, сьогодні, 5 листопада, у міському будинку культури.  Це свято тих, хто влаштовує хороший настрій і відпочинок для інших, тих, хто згуртовує навколо себе талановитих від Бога людей і формує творчий колектив.

    На захід завітали міський голова Віктор Симканинець начальник відділу освіти, охорони здоров’я, культури, сім’ї, молоді та спорту Іршавської міської ради Єлизавета Яцканич, працівники культури громади.

     Зі словами привітань до присутніх звернувся міський голова, який побажав усім міцного здоров’я, родинного тепла, творчої наснаги, особистого щастя, невичерпного натхнення, потужної творчої енергії, з ентузіазмом шукати і втілювати в життя свої приголомшливі ідеї.

   Начальник відділу освіти, охорони здоров’я, культури, сім’ї, молоді та спорту, зазначила, що працівники вищевказаної професії – це люди, які несуть радість та любов до танцю, співу, слова, до життя, наповнюють будні високими і світлими почуттями.

     Кращих працівників галузі культури та народного мистецтва громади було відзначено грамотами Іршавської міської ради та відділу освіти, охорони здоров’я, культури, сім’ї, молоді та спорту Іршавської міської ради.

    А надзвичайно теплої та творчої атмосфери додали  кращі колективи та індивідуальні виконавці, які продемонстрували свою творчу, вокальну та хореографічну майстерність.