22 вересня у селі Чорний Потік відбулися урочистості з нагоди відзначення Дня партизанської слави. В цей день ми з великою вдячністю говоримо про мужність, стійкість та самовідданість і вшановуємовсіх тих, хто не шкодував життя для перемоги над ненависним ворогом.

Вшанувати пам’ять героїв до Чорного Потоку приїхали поважні гості начальник відділу освіти, охорони здоров'я, культури, сім'ї, молоді та спорту Іршавської міської ради Єлизавета Яцканич, старший офіцер обліково-мобілізаційного відділу Хустського РТЦК майор Боровицький Валентин, представники Закарпатського громадського об’єднання "Клуб 128-ї дивізії", син розвідника партизанського загону Ловга Василь та громадськість.

Після урочистого відкриття, яке оголосив Чорнопотіцький староста Іван Газдик, всі присутні хвилиною мовчання вшанували пам'ять загиблих у ІІ Світовій війні, а також героїв Небесної сотні та героїв України, які загинули під час проведення антитерористичної операції.

Зі словами вдячності та побажаннями всього найкращого до ветеранів звернулася начальник відділу освіти, охорони здоров'я, культури, сім'ї, молоді та спорту Іршавської міської ради Єлизавета Яцканич. Єлизавета Михайлівна зазначила, що ми не повинні забувати про тих людей, які пройшли крізь найскладніші випробування та відстояли право людей на свободу.

Своїми спогадами про події тої давнини поділився син загиблого розвідника партизанського загону Василь Ловга. Особливо згадували учасників партизанського загону Усти-Прищепи, що діяв на території Іршавщини з 8 серпня по 24 жовтня 1944 року. Адже саме вони не дали спалити карателям тоді Чорного Потоку, Крайньої Мартинки та Підгірного.

Події тих років у своїх виступах відтворила учасниця «Клубу 128-ї дивізії», підполковник у відставці Валентина Колінько. Шкода, що з кожним роком стає все менше і менше людей, які є свідками тих трагічних днів.

По завершенні урочистостей староста села запросив всіх присутніх до Музею партизанської слави, де учні Чорнопотоцької ЗОШ люб’язно провели для гостей екскурсію.