Іршавська міська рада

Закарпатська область, Хустський район

Про роботу адміністративної комісії Іршавської міської ради

Дата: 10.09.2021 16:25
Кількість переглядів: 526

Фото без опису

За неповний 2021 рік адміністративною комісією Іршавської міської ради  проведено двадцять засідань. До розгляду комісії надходили протоколи про адміністративні правопорушення різного характеру, з де більшого, це порушення державних стандартів, норм і правил у сфері благоустрою населених пунктів, правил благоустрою територій населених пунктів, які тягнуть за собою накладення штрафу на громадян від двадцяти до вісімдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян і на посадових осіб, громадян - суб'єктів підприємницької діяльності - від п'ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян. Жителі громади викидають побутові відходи у невідведених для цього місцях, спалюють листя, сміття , усвідомлюючи протиправність своїх дій та їх наслідки.  

На жаль, цього року, комісією притягнуто до адміністративної відповідальності за адміністративні правопорушення і чотирьох фізичних осіб-підприємців нашої громади, які здійснювали продаж алкогольних напоїв та тютюнових виробів особа, яким не виповнилось 18 років. Розмір штрафних санкцій за це правопорушення сягає від 6800,00 грн. до 13600,00грн..

      Адміністративне стягнення є мірою відповідальності і застосовується з метою виховання особи, яка вчинила адміністративне правопорушення, в дусі додержання законів України, поваги до правил співжиття, а також запобігання вчиненню нових правопорушень як самим правопорушником, так і іншими особами.

     Просимо жителів громади не порушувати чинне законодавство, поважати один одного та дотримуватись правил співжиття.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь