Іршавська міська рада

Закарпатська область, Хустський район

Вітаємо з професійним святом працівників центрів надання адміністративних послуг!

Дата: 06.09.2021 08:49
Кількість переглядів: 401

Фото без опису

06 вересня 2012 року Верховною Радою України було ухвалено Закон України «Про адміністративні послуги», яким започатковано новий етап у сфері надання адміністративних послуг для суб’єктів звернення.

Саме на виконання Закону було розпочато створення мережі центрів надання адміністративних послуг та передбачено посаду адміністратора центру надання адміністративних послуг.

Варто підкреслити, що завдяки неупередженому та якісному виконанню обов’язків адміністраторів центрів надання адміністративних послуг збільшується ступінь довіри громадян до влади.

Тож, з нагоди професійного свята бажаємо Вам міцного здоров’я, натхнення, невичерпної енергії та наснаги, родинного затишку, а також благополуччя і добра.

Довідково : з 04.02.2021р. по теперішній час прийнято 3149 суб’єктів звернень громадян, з них 330 звернень із земельних питань, 1098 адміністративних послуг соціального характеру, 538 суб'єктів звернень з питань приписки, виписки, 161 та 42 дозвільні документи ДАБІ та містобудування та архітектури та ряд інших послуг.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь