Іршавська міська рада

Закарпатська область, Хустський район

Дружба з бджолами довжиною майже 20 років

Дата: 02.09.2021 12:27
Кількість переглядів: 545

Фото без опису

Племінний бджолорозплідник з розведення бджіл Карпатської породи.

Щасливою є та людина, яка займається улюбленою справою, і наша улюблена справа – це наша пасіка. Бджілки одні з найбільш працьовитих істот на нашій планеті. Вони найкорисніші серед усіх тварин, бо відіграють глобальну планетарну роль у природі. Запилюючи рослини, вони продовжують життя на Землі.

Досліджуючи і популяризуючи Карпатську бджолу медоносну та цінні продукти, які вона дає, ми робимо свій маленький внесок у збереження життя на Землі і покращення якості людини. Зараз наша пасіка, яка знаходиться в гірській місцевості Іршавщини, нараховує більше 200 бджолородин, а також нуклеусний парк на 800 маткомісць і 2 апібудиночки, де можна відпочити та оздоровитися. З бджолами працюємо більше 20 років. Усі бджолині помешкання на пасіці – справа наших рук. Аби продуктивність пасіки була високою, ми зрозуміли, що слід починати з селекційної роботи на пасіці, яка і дозволить нам набагато краще підвищити господарські показники та зберегти в чистоті генофонд популяції карпаської бджоли. Розуміння родоводу та інформація про попередні покоління є додатковою гарантією отримання очікуваних результатів. Ця справа нелегка але коли любиш бджолу, турбуєшся про неї та наполегливо стараєшся , то все обов`язково виходить. Карпатка перевірена часом і її дуже сильно цінують за високу продуктивність, зимостійкість, незлобливість, стійкість проти хвороб, малорійливість. Цих результатів ми досягаємо і закріплюємо у наших Карпатських бджолах.

Також, крім виводу Карпатської породи бджіл ми реалізовуємо бджолопродукцію з власної пасіки: мед, квітковий пилок, прополіс, перга, маточне молочко, мазі на основі воску та прополісу, настоянки бджолопродуктів та лікарських трав…. Ще ми захоплюємось виготовленням воскових свічок без ароматизаторів та барвників, тільки бджолиний віск з власної пасіки.

О. Анатолій та Марія Лендел.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь