Іршавська міська рада

Закарпатська область, Хустський район

Відбулося засідання сесії Іршавської міської ради

Дата: 31.08.2021 17:01
Кількість переглядів: 541

Фото без опису

Відбулося сьоме засідання сесії Іршавської міської ради VIII скликання. Перед затвердженням порядку денного присутні вшанували пам'ять загиблих бійців, які захищають країну в зоні проведення антитерористичної операції.

Потім, міський голова проінформував депутатський корпус про заходи у міжсесійний період.

Також на засіданні сесії міський голова представив нового очільника поліції. Начальником призначено підполковника поліції Вурсту Василя Івановича, 1983 року народження, уродженця Хустського району, с.Сокирниця.

До цього очолював колектив Берегівського районного відділу поліції.

В органах внутрішніх справ з 2003 року, закінчив Національну академію внутрішніх справ України.

Проживає у м.Ужгород, одружений, має двох доньок.

На порядку денному були винесені такі питання:

1. Про затвердження Програми фінансової підтримки діяльності Хустської районної державної адміністрації на 2021-2024 роки

2. Про внесення змін до рішення сесії Іршавської міської ради від 29.01.2021р. № 220 «Про затвердження Програми матеріально-технічного забезпечення Іршавського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки на території Іршавської міської територіальної громади на 2021-2022 роки»

3. Про внесення змін до штатних розписів закладів загальної середньої освіти Іршавської міської ради Закарпатської області

4. Про звільнення батьків від плати за утримання та перебування дітей в Ільницькій гімназії №2 Іршавської міської ради Закарпатської області у 2021-2022 навчальному році

5. Про затвердження звіту про виконання фінансового плану комунального некомерційного підприємства «Іршавський міська лікарня» Іршавської міської ради Закарпатської області за І півріччя 2021 року

6. Про передачу малоцінних необоротних матеріальних активів з балансу Іршавської міської ради Закарпатської області

7. Про передачу майна відокремлених структурних підрозділів із комунальної власності Іршавської міської ради та балансу комунального некомерційного підприємства «Іршавський центр первинної медичної допомоги» Іршавської міської ради Закарпатської області у комунальну власність (на баланс) Керецьківської сільської ради

8. Про деякі питання розрахунку орендної плати за оренду комунального майна Іршавської міської ради Закарпатської області

9. Про надання дозволу комунальному підприємству «Іршавське бюро технічної інвентаризації» Іршавської міської ради Закарпатської області на отримання кредитного ліміту на поточний рахунок»

10. Про зміну основного виду діяльності комунального підприємства «Тепло-Місто»

11. Про внесення змін та затвердження Статуту комунального підприємства «Тепло-Місто» в новій редакції

12. Про затвердження Положення про порядок списання майна комунальної власності Іршавської міської ради Закарпатської області, що перебуває на балансі комунального підприємства «Тепло-Місто»

13. Про затвердження звіту про виконання Іршавського міського бюджету за І півріччя 2021 року

14. Про внесення змін до рішення Іршавської міської ради від 24 грудня 2020 року № 51 « Про бюджет Іршавської міської ради на 2021 рік» (із змінами від 29 січня, 18 березня, 22 квітня, 08 червня, 14 липня, 23 липня 2021 року)

15. Про прогноз бюджету Іршавської міської ради на 2022-2024 роки

16. Про внесення змін до рішення сесії Іршавської міської ради від 24.12.2020 року № 65 «Про затвердження Програми фінансової підтримки установ та громадських організацій фізкультурно-спортивного спрямування населених пунктів Іршавської міської територіальної громади на 2021р.»

17. Про внесення змін до рішення Іршавської міської ради від 24.12.2020 року № 69 «Про затвердження Програми сприянню створенню ОСББ та підтримки будинків ОСББ в місті Іршава на 2021 рік»

18. Про внесення змін до рішення міської ради від 24.12.2020 року № 71 «Про затвердження Програми капітального, поточного, поточно-середнього ремонту та утримання доріг місцевого значення Іршавської міської територіальної громади в 2021 р.»

19. Про внесення змін до рішення сесії Іршавської міської ради від 24.12.2020 року №76 «Про затвердження Програми «Забезпечення пільговим відпуском лікарських засобів окремим групам населення та за певними категоріями захворювань у разі амбулаторного лікування мешканців Іршавської міської територіальної громади на 2021 – 2023 роки»

20. Земельні питання

21. Різне

Всі питання, які виносились на розгляд сесії міської ради було обговорено на профільних комісіях та президії, тож особливих зауважень у депутатів не виникало.

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь