Іршавська міська рада

Закарпатська область, Хустський район

Оголошення

Дата: 19.08.2021 16:53
Кількість переглядів: 1014

Фото без опису

Іршавська міська рада Закарпатської області має намір надати в оренду шляхом проведення аукціону нежитлову будівлю кінотеатру (або її частину) загальною площею 990,2м.кв., яка розташована в м. Іршава, вул. Гагаріна, 9 за цільовим призначенням: для розміщення кінотеатру, діяльність з кінопоказу.

З метою вивчення попиту та формування найбільш привабливих умов оренди, просимо зацікавлених суб’єктів господарювання, які здійснюють діяльність у сфері кінопоказу у термін до 10.09.2021року письмово подати до Іршавської міської ради (м. Іршава, пл. Народна, 3, ІІ поверх, приймальня міського голови, E-mаil:rada@irshava.info) свої пропозиції щодо умов оренди.

         Пропоновані міською радою додаткові умови оренди включають: строк оренди більше 5 років; виконання певних видів ремонтних робіт (поточного та капітального ремонтів), вартість та обсяги яких визначаються проектно-кошторисною документацією; наявність досвіду у сфері кінопоказу терміном останні 3 (три) роки (підтверджується ліцензією на здійснення видів діяльності, які підлягають ліцензуванню, випискою з Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб — підприємців та громадських формувань та  договорами, які свідчать про надання потенційним орендарем відповідних послуг).


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь