Іршавська міська рада

Закарпатська область, Хустський район

Професійне свято кооператорів!

Дата: 02.07.2021 16:43
Кількість переглядів: 873

Фото без опису

Щороку, у першу суботу липня, світ відзначає Міжнародний день кооператорів. Так ведеться ще із 1922 року, коли Міжнародний кооперативний альянс запропонував відзначати солідарність кооперативної громади.

За час існування кооперації її принципи здобули визнання в усьому світі: базуючись на демократичних засадах, вони завжди були спрямовані на вирішення економічних, соціальних і культурних потреб людей.

Напередодні професійного свята, 2 липня 2021 року, кооператори Іршавщини провели урочисте зібрання. Відкрив захід голова правління Іршавської райспоживспілки Сергій Лупак, який коротко підбив підсумки діяльності системи за останній рік, зазначивши; – «Цього року споживча кооперація продемонструвала, що пандемія не може бути вироком для розвитку, завдяки високій професійній підготовці і відданості справі її працівники забезпечують сталий розвиток кооперативного руху, відроджують інфраструктуру підприємств. Ми залишаємося потужним платником всіх податків, ми зберегли робочі місця та забезпечуємо своєчасну виплату заробітної плати, виступаємо організатором та фінансово підтримуємо ряд важливих соціальних проектів. Оцінюючи пройдений шлях, можемо з впевненістю сказати, що наші організації і підприємства, їх члени та колективи можуть бути прикладом стійкості, самоорганізації та відданості. Щиро дякую вам за невпинну і відповідальну роботу, а також за зміцнення соціальної й економічної стабільності нашого регіону. Сподіваюся, що і надалі іршавські кооператори продовжуватимуть славні традиції своїх попередників, засновані на принципах взаємодопомоги, співпраці і соціальної відповідальності, працюючи на благо людей і рідного краю».

Після вітального слова Сергій Андрійович вручив нагороди та цінні подарунки працівникам та ветеранам споживчої кооперації Іршавщини. Всього відзначено більше 70 чоловік.

Привітати кооператорів також прийшли, заступник голови Іршавської ОТГ Іван Васильцюн, настоятель Свято-Покровського храму с.Сільце Михайло Тернинко, які побажали присутнім подальших успіхів у нелегкій праці, фінансового благополуччя і стабільності, доброго здоров’я, щастя і нових досягнень.

За вагомий особистий внесок у розвиток споживчої кооперації України та з нагоди професійного свята Міжнародного дня кооперації, за дорученням Укоопспілки, голова районного ОК профспілки СК Ганна Вакар, вручила нагороду Почесна трудова відзнака «Знак Пошани» Всеукраїнської центральної спілки споживчих товариств голові правління Іршавської райспоживспілки Сергію Андрійовичу Лупаку.

Після офіційної частини урочистого зібрання відбулась концертна програма з переглядом фільмів про споживчу кооперацію Іршавщини, а також святковий фуршет, де присутні мали можливість, у неформальній обстановці, привітати один одного, поспілкуватися та обмінятися досвідом, приємно провести час. Свято вдалося на славу!

Немає сумнівів, що кооператори й надалі докладатимуть максимум зусиль для підвищення ефективності господарювання кооперативних організацій і підприємств та збільшення вкладу споживчої кооперації у справу соціально-економічного розвитку Іршавщини.

Іршавська райспоживспілка


 

Фото без опису

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь